Sådan flyver du billigst til London

Paris er den mest populære turistdestination i verden. Hvert år besøger mere end 30 millioner mennesker den franske hovedstad.

Men det er ikke den mest populære destination fra Danmark. Vi rejser hellere til London. Vi rejser med direkte fly til den britiske hovedstad fra Københavns Lufthavn i Kastrup, Billund, Aarhus og Aalborg Lufthavn.

I de senere år er priserne som følge af intensiv konkurrence mellem de forskellige flyselskaber blevet drevet helt i bund. Det kan du glæde dig over som kunde, da du kommer billigt til London.

Men hvor billigt er billigt – og hvad kan du gøre for at sænke rejsebudgettet yderligere?

Vi ser her på et par gode tricks til at finde billige flybiletter til London:

Flyv til Stanstedt og Luton

Du har 4 mulige lufthavne at flyve til i London: Heathrow, Gatwick, Stanstedt og Luton. De er nævnt her i rækkefølge både efter hvor tæt de er på byen og hvor meget det for flyselskaberne koster at flyve til dem.

Ved at flyve til Stanstedt og Luton i stedet for Heathrow eller Gatwick skal du bruge cirka 30 minutter længere på at komme ind til byen. Men til gengæld bliver din flybillet 1-200 kroner billigere.

Rejser du til London på budget er de lufthavne lidt længere væk derfor en god idé.

Det er flyselskaber som:

  • RyanAir
  • WizzAir
  • Og EasyJet

Der flyver dig direkte fra Danmarks lufthavne til Stanstedt og Luton. Norwegian flyver især til Gatwick, mens mange af de gamle ”legacy carriers” som SAS, British Airways og flere flyver til den hæderkronede lufthavn i Heathrow tæt på London by.

Tag bus ind til byen

Uanset hvilken lufthavn du lander i skal du med yderligere transport ind i byen.

Med Heathrow er det nemt at tage metroen – the tube, som den hedder i England – direkte ind i byen. Fra Gatwick kan du tage Gatwick Express-toget og være derinde på enhalv times penge.

Fra Stanstedt og Luton går der bus ind til byen. Der går også enkelte busser hver dag til andre engelske byer. Du kan derfor også rejse til Manchester ved at flyve til Stanstedt og tage en (lidt længere) bustur.

Hvis du bestiller din billet hjemmefra kan du finde busbillet tur / retur fra cirka 15 pund – det vil sige 150 kroner og altså omkring 75 kroner per vej. Du kan endda få yderligere rabatter, hvis du er enten ung eller pensionist.

Busturen ind til byen tager en god time. Men nyd det engelske landskab og så flyver tiden afsted. Du kan endda være heldig at tage turen med en dobbeltdækker-bus og så er det en lille oplevelse i sig selv.

Sent i seng og tidligt op

Uanset om turen går til London eller anden destination gælder det, at du får billigere flybilletter ved at flyve enten tidligt om morgenen eller sent om aftenen.

Hvor de andre ikke gider at flyve er der nemlig bedre priser at hente.

Fra Københavns Lufthavn kan du finde fly fra 6:30 til London om morgenen. Så skal du være i lufthavnen allerede 5:30, men til gengæld kan du være i London by kl. 09 om morgenen. Det er meget pænt, når du starter dagen i Danmark.

Du kan tage fly hjem fra England så sent som kl. 22, hvorved du er i din lejlighed i København omkring kl. 00:30.

Og så sparer du penge i forhold til at købe midt på dagen, hvor det ellers er mere convenient at rejse og du får en hel dag at gøre godt med i London.

Skriv et svar