Nemfinans.dk er skabt til dig, som vil sammenligne TV-pakker og spare penge, når du skal bestille en TV-pakke. Vi hjælper dig med at finde en billig TV-pakke uanset om du leder efter en TV-pakke med TV3, Zulu, sport eller noget helt fjerde.

Der er mange penge at spare ved at sammenligne TV. Prisen for en TV-pakke kan variere fra 1.296 kroner til 8.988 kroner per år. Der er selvfølgelig også stor forskel på hvor mange kanaler man får alt efter hvilken TV-pakke man vælger, men det viser stadig lidt om meget TV-pakke priser varierer.

Når du skal bestille en TV-pakke er prisen ikke altid det vigtigste parameter. Der er stor forskel på hvornår du kan få leveret TV-pakken samt hvor god support du kan forvente. Med nemfinans.dk kan du sammenligne både priser og kundeanmeldelser, hvilket giver et mere nuanceret billede, før du bestiller en TV-pakke.

TV-pakke og internet

Ved at bestille en TV-pakke med internet kan du samlet set spare penge. Når du samler dit forbrug hos én udbyder kan du spare op til et par tusinde kroner hvert år ved at samle TV-pakke og internet, hvis du har et stort forbrug.

Hvis du har et mindre forbrug af både TV og internet kan det i mange tilfælde bedre betale sig at købe det hver for sig, hvilket også giver en større fleksibilitet, hvis du ønsker at skifte udbyder senere.

TV pakke pris

TV-pakke priser varierer enormt meget alt efter hvor mange og hvilke kanaler du vil se. TV-pakker med sport er typisk relativt dyre i forhold til TV-pakker med film eller grundpakker.

En TV-pakke med sport koster typisk fra 279 kroner op til 878 kroner per måned alt efter udbyder og ønsker med hensyn til andre kanaler. En TV-pakke med reality TV koster fra 337 kroner op til 878 kroner.

TV udbydere i Danmark

Der findes over 20 TV udbydere i Danmark. Der er stor forskel på hvilke TV kanaler de tilbyder, hvor meget tv-pakkerne koster og hvorvidt de kan levere TV til din bopæl. Det er nemt at vælge den første og bedste TV udbyder, men det er sjældent den billigste måde at købe TV på.

Billig TV-pakke

Hvis du ønsker at finde en billig TV pakke er du kommet til det rigtige sted. Ved at sammenligne TV-pakke priser kan du spare flere tusinde kroner hvert år.

Det er svært at sige præcis hvor mange penge du kan spare på en billig TV-pakke, da priserne skifter hele tiden. Der er stor konkurrence blandt TV udbydere, hvilket er en stor fordel for dig som kunde, da det resulterer i billigere TV-pakker.

Få en billig TV-pakke i 3 nemme trin

  1. Sammenlign & læs mere om din pakke
  2. Bestil din pakke
  3. Få TV leveret indenfor få dage