Nemfinans.dk er en gratis og 100% uafhængig online tjeneste, som hjælper dig med at sammenligne mobilabonnementer på tværs af alle danske teleselskaber. Vi hjælper dig kort sagt med at finde det billigste mobilabonnement.

Her kan du sammenligne mobilabonnementer på tværs af priser, data, SMS/MMS og taletid på det enkelte abonnement samt på anmeldelser af teleselskabet.

Da mobilabonnementer er et homogent produkt, hvor der ikke er den store forskel på hvilket selskaber du vælger, er det en god idé at sammenligne priser før du vælger et teleselskab.

Der er kun fire teleselskaber, som ejer alle mobilnetværksmaster. TDC, Telia, 3 og telenor har deres egne master og udlejer på samme tid disse master til andre selskaber. Derfor er der ikke særlig store forskellige på hastighed og dækning uanset om du vælger et billigt teleselskab som Oister eller om du vælger TDC.

Billig mobilabonnement

Med nemfinans.dk er det nemt og hurtigt at finde et billigt mobilabonnement, som passer til din situation. Uanset om du bruger din mobil til at høre musik, se videoer eller blot sende SMS’er engang imellem kan vi finde et mobilabonnement som passer til dig.

Når du skal finde et billigt mobilabonnement skal du først finde ud af dit nuværende forbrug. Når du ved hvor meget data du bruger, hvor mange timer du taler i telefon og hvorvidt du vil samle dine underholdningstjenester, kan du hurtigt danne dig et overblik over de teleselskaber, som tilbyder et produkt, der passer til dig.

Selvom pris er en vigtig parameter, når man vælger et teleselskab, så er det en god idé at læse anmeldelser fra andre kunder. Det giver et billede af hvor god support du kan forvente, hvis du får brug for det. Der er stor forskel på hvor tilfredse kunderne er fra teleselskab til teleselskab. I oversigten kan du sammenligne teleselskaber på både pris og anmeldelser, hvilket giver et mere nuanceret overblik end hvis man blot kigger på prisen.

Mobilabonnement med musik – WiMP eller Spotify?

Hvis du lytter til meget musik og ønsker at høre musik når du er på farten uanset om det er på cyklen, bussen eller bilen, så er der penge at spare ved at samle dit mobilabonnement med Spotify eller WiMP.

BiBOB er et af de selskaber, som tilbyder mobilabonnement med musik fra WiMP. Her kan du få et mobilabonnement til 149 kroner per måned med 10 timers taletid, fri SMS/MMS, 10 GB data og gratis WiMP.

Telia er et af de selskaber, som tilbyder mobilabonnement med musik fra Spotify. Her kan du få et mobilabonnement til 209 kroner per måned med fri taletid, fri SMS/MMS, 10 GB data og gratis Spotify Premium.

Mobilabonnement priser spænder vidt

Der er rigtig mange penge at spare ved at vælge et billigt mobilabonnement. Mobilabonnement priser varierer fra 79 kroner til over 400 kroner per måned. Der er selvfølgelig stor forskel på mobilabonnement priser alt efter hvor meget taletid du skal bruge, hvor meget data du bruger, om du ønsker fri SMS og om du ønsker mobilabonnement med musik.

Få et billigt mobilabonnement i 3 nemme trin

  1. Sammenlign og find et billigt mobilabonnement
  2. Bestil online – Det er nemt og hurtigt
  3. Få leveret et simkort om få dage