Vi har skabt nemfinans.dk til dig, som vil finde billigt internet til hjemmet eller erhverv. Der findes mange internetudbydere, og det er stort set umuligt at sammenligne pris og kvalitet som forbruger.

Med nemfinans.dk kan du hurtigt og nemt finde det billigste internet til hjemmet, sommerhuset eller kontoret. Her kan du danne dig et overblik over hvilke udbydere, der tilbyder de bedste priser og har de bedste kundeanmeldelser.

Forskellige muligheder for internet forbindelser

Alt efter hvor du bor i landet er der forskellige muligheder, når du skal have bredbånd.

ADSL bredbånd

Det mest udbredte internet er ADSL internet. Her sendes og modtages data med to forskellige hastigheder f.eks. 10/1MB, som betyder at du kan downloade op til 10MB og uploade op til 1MB i sekundet. ADSL bredbånd kører over telefonlinjer, hvilket kræver et telefonstik i din bolig. ADSL er en relativ følsom forbindelse, hvilket resulterer i at der kan være større udfald i ydeevne og stabilitet i storbyer.

Kabel-TV bredbånd

Hos nogle TV og internetudbydere kan du købe pakker, hvor du får leveret både TV og bredbånd. Ved at samle TV og bredbånd kan du ofte spare en del penge samlet set. Det betyder dog også at du er tvunget til at blive hos din internetudbyder, hvis du ønsker at skifte enten internet eller TV.

Se en oversigt over TV-pakker her.

Fiber bredbånd

Internet via fibernet er blevet enormt populært i de senere år. Fibernet er desværre ikke udbredt i hele Danmark endnu, og det er få større byer som har fibernet.

I modsætning til ADSL internet bliver data sendt og modtaget med samme hastighed. Her er prisen per MB typisk lavere end ADSL internet. Her har du samtidig mulighed for at få en meget kraftigere forbindelse på op til 1000/1000MB.

Mobilt bredbånd

Mobilt bredbånd er også blevet meget populært i de seneste år. Her får du en USB-dongle med et simkort, som giver adgang til internettet. Her vil hastigheden varierer i forhold til din placering i forhold til netværksmasterne ligesom den gør, hvis man bruger en smartphone.

Hvis du ikke har et stort internetforbrug kan du spare mange penge ved at vælge mobilt internet.

Internet priser spænder vidt

Der er ikke nogen tvivl om at der er kæmpe stor forskel på bredbånd eller internet priser. Hvis du køber internet fra fullrate koster det 2.189 per år for en forbindelse på 10/1MB. Her koster et tilsvarende abonnement fra DLG op til 3.067 per år. Det er en besparelse på næsten 1.000 kroner om året.

Spar penge på billigt internet

Der er mange penge at spare ved at sammenligne internet før man køber fra den første og den bedste internetudbyder. Her på nemfinans.dk kan du finde billigt internet fra de bedste internetudbydere af internet i Danmark. Det er dog vigtigt at bemærke der er stor forskel på hvilken service du får fra selskab til selskab. Husk derfor at kigge på anmeldelser fra andre kunder for at høre om deres oplevelser. Det giver samlet set en bedre mulighed for at sammenligne selskaberne som tilbyder billig internet.

Få billigt internet i 3 trin

  1. Sammenlign internetudbydere på tværs af pris og kvalitet
  2. Bestil internet online – det er nemt & hurtigt
  3. Få leveret internet om få dage