Vi har skabt nemfinans.dk til dig, som undersøger bredbånd priser og er i markedet for billig bredbånd. Her kan du sammenligne priser, hastighed og kundeanmeldelser på hver udbyder.

Vi giver dig et samlet overblik over bredbåndsudbydere i Danmark og hjælper dig med at finde det bedste bredbånd i hjemmet, sommerhus, kontor eller et helt fjerde sted.

Bredbånd priser er vidt forskellige

Der er kæmpe forskel på bredbånd priser fra udbyder til udbyder. De billigste bredbånd priser ligger omkring 169 kroner per måned, hvor de dyreste koster omkring 1000 kroner per måned. Det betyder samtidig at der er mange penge at spare ved at sammenligne og finde den bredbåndsudbyder, som tilbyder de bedste og billigste bredbånd, der passer til dit forbrug.

Billig bredbånd til dit forbrug

Med nemfinans.dk kan du finde et billig bredbånd, som passer til dit forbrug. Der er nemlig stor forskel på hvor meget internet koster alt efter dit forbrug.

Hvis du streamer mange film eller hører meget musik vil en forbindelse på mere end 10 MB/s være at foretrække for at sikre minimal loading. Hvis du kun bruger dit internet til at tjekke mails, nyheder og lignende har du ikke brug for en forbindelse på mere end 2 MB/s.

Forskellige typer internet

Alt efter hvor du bor samt om du leder efter bredbånd til sommerhus, hjemmet, kontoret eller noget fjerde er der forskel på hvilke muligheder du har.

ADSL bredbånd

ADSL er det mest udbredte bredbånd. Ved ADSL bliver data sendt og modtaget på forskellige hastigheder. Ved en bredbåndsforbindelse kan du eksempelvis hente 10 MB/s, hvor du kun kan uploade 1 MB/s, da ADSL benytter telefonlinjer.

En ADSL forbindelse kan være lidt mere ustabil end fibernet og du har ikke mulighed for at få samme hastighed. Download og upload hastigheden er dog kun vigtig, hvis du har et stort bredbåndsforbrug. Et ADSL bredbånd har aldrig præcis den hastighed, som der står man køber, hvilket skyldes tab af data i kablerne.

Fibernet

Fiberbredbånd er blevet meget populært i de senere år, da det er billigere per MB/s. Fibernettet benytter sig af lyslederkabler fremfor telefonstik, hvilket sikrer en hurtigere og mere stabil forbindelse. I større byer kan hastigheden på et ADSL bredbånd være ustabil og langsommere end den købte hastighed.

Dette problem oplever man ikke ved fiberbredbånd, da lyslederkabler er mere effektive og kan håndtere større mængder data. Det betyder samtidig at når du køber fiberbredbånd med 100/100 MB/s, så får du præcis denne forbindelse, da der ikke sker tab af data med en lyslederkabler.

Mobilt bredbånd

Et mobil bredbånd er til dig, som har et meget lille internetforbrug. Et mobilt bredbånd er typisk en lille USB-dongle med et simkort, der fungerer på samme måde som en smartphone, hvor man deler internettet med computeren. Hastigheden på mobil bredbånd afhænger af hvor du står i forhold til netværksmasterne og hvor meget trafik der er til masterne. Det kan betyde en langsommere netværksforbindelse, hvis du bor i et område, hvor der er mange, som bruger netværket.

Hvis du ikke har et større internetforbrug kan du spare mange penge ved at få et billigt mobilt bredbånd.

Kig efter bredbånd tilbud

Engang imellem kører bredbåndsudbyderne nogle bredbånd tilbud. Her har du mulighed for at spare en del penge. Typisk drejer det sig om at få den første måned gratis, en lavere pris de første 6 måneder eller oprettelse gratis. Her på siden kan du se de bredbåndsudbydere, som kører med tilbud på bredbånd lige nu.

Få billig internet i 3 nemme trin

  1. Sammenlign internet & spar penge
  2. Bestil internet med det samme
  3. Få leveret internet indenfor få dage