Vi har skabt nemfinans.dk til dig, som ønsker at finde et SMS lån. Der er stor forskel på hvor meget SMS lån koster, hvilke krav låneinstituttet stiller og hvilken service der tilbydes.

På nemfinans.dk kan du nemt og hurtige sammenligne SMS lån på priser, krav og anmeldelser. Det giver mulighed for at finde et billig SMS lån, som passer til din situation!

Billige SMS lån – findes de?

SMS lån er blevet udskældt for at være enormt dyre i programmer som luksusfælden på TV3 og “bli’r du plukket” på TV2. Der er ikke nogen tvivl om at de fleste SMS lån er dyre i forhold til traditionelle banklån.

Et SMS lån på 5000 kroner, hvor man låner pengene i 30 dage koster ofte omkring 1.000 kroner i gebyrer. Det er en tårnhøj ÅOP (Årlig Omkostning i Procent) på cirka 1000 procent. Men der findes faktisk billige SMS lån. Der findes endda gratis SMS lån.

Tag et gratis SMS lån

Vivus er et af de selskaber, som tilbyder gratis SMS lån, når man låner penge første gang. Der er ingen skjulte gebyrer eller mærkelige vilkår ved et gratis SMS lån fra vivus.

Vivus er et af de mest populære låneinstitutter, som tilbyder SMS lån, hvilket er tydeligt at se på deres trustpilot, hvor de har en 5 stjerner på over 2.000 anmeldelser.

SMS lån er en kortsigtet løsning

Da SMS lån skal betales tilbage indenfor enten 14, 30 eller 45 dage er det naturligvis en kortsigtet løsning. Når du tager et SMS lån skal du være klar til at betale løbet tilbage indenfor kort tid.

Hvis du ikke har mulighed for at betale lånet tilbage indenfor vilkårene i låneaftalen er det bedre at tage et traditionel banklån, hæve kassekreditten eller tage et kviklån, da renterne på disse er markant lavere.

Derfor er SMS lån så populære

SMS lån er blevet enormt populære de sidste par år, fordi det giver mulighed for at få penge på sin konto med det samme.

Det er super nemt og hurtigt at få et SMS lån i modsætning til banklån, hvor man typisk skal låne minimum 20.000 kroner og vente én til to uger fra man har ansøgt til pengene står på ens konto. Ved et SMS lån kan du låne ned til 100 kroner og du får pengene på din konto med det samme.

SMS lån er gode, hvis man har små uforudsete omkostninger som regninger, forsikringer eller til at dække omkostninger til resten af måneden. Ved større omkostninger som rejser eller køb af biler giver det bedre mening at tage et forbrugslån eller kviklån, hvor man kan låne flere penge til en lavere rente.

Fare ved SMS lån

Før du tager et SMS lån skal du være opmærksom på de fare, der er forbundet ved at tage et SMS lån.

Den største fare ved et tage et SMS lån er at det kan skjule et større problem med din økonomi. Det er helt naturligt at have svært ved at betale sine regninger sidst på måneden, men hvis det ofte sker, er det et tegn på at du skal have styr på dit forbrug. Hvis du tager SMS lån hver måned kan du spare mange tusinde kroner ved at tage et større lån med en lavere rente.

Hvis du har taget flere SMS lån på samme tid kan du ende i en situation, hvor du har svært ved at betale lånene tilbage. I værste fald kan det betyde at du ender i RKI. I så fald vil renterne på dine lån stige markant, hvilket vil forværre situationen endnu mere.

Af denne grund anbefaler vi at du kun tager et SMS lån, hvis du har styr på din økonomi eller hvis du har mulighed for at tage et gratis SMS lån.

Læs også denne artikel fra BT.dk: Gør økonomi til en del af opdragelsen

Få penge i dag

Det er super nemt at låne penge i dag:

  1. Find de bedste og billigste SMS lån
  2. Udfyld ansøgningen
  3. Modtag pengene med det samme

Du kan også finde nye SMS lån på denne side (følg linket).

ÅOP betyder Årlig Omkostning i Procent. Det er et udtryk for alle omkostninger lagt sammen det vil sige etableringsomkostninger, gebyrer, renter mv. Det giver et mere retvisende billede af hvor meget lånet koster i sidste end blot debitorrenten.

Der er forskel på krav alt efter hvilket låneinstitut du vælger. Når det drejer sig om et SMS lån er der typisk ikke særlig høje krav:

  • Ikke registreret i RKI – Mange låneinstitutter låner ikke penge, hvis du står i RKI eller Debitorregistret. De låneinstitutter som tilbyder lån, selvom man står i RKI har typisk meget høje renter, hvorfor der er mange penge at spare, hvis man betaler sine regninger før man optager et nyt lån.
  • Minimum 18, 20 eller 21 år – Få låneinstitutter stiller krav til din alder. Det betyder dog ikke nødvendigvis en højere rente – Santander tilbyder et af de billigste lån, og har ikke et krav om alder.

I forhold til traditionelle banker er det lave krav. Hvis du låner penge i en bank skal du typisk stille sikkerhed i dine værdier f.eks. hus, bil eller lignende.

Ja, det kan du godt. Det vil dog resultere i meget høje omkostninger.

Hvis du allerede nu ved at du ikke kan betale dit SMS lån tilbage indenfor 15, 30 eller 45 dage kan det bedre betale sig at tage et større lån hos f.eks. L’easy, som tilbyder afdragsfrihed i de første 60 dage.