Spar penge på tandimplantater

Når du skal til tandlægen og have lavet implantater er der mange penge at spare ved at bruge tid på at finde en billig tandlæge – og hvem vil ikke spare penge, når der er mulighed for det?

Det er nemt at vælge at blive behandlet af den samme tandlæge, som man altid har haft, men det er sjældent den billigste eller bedste løsning. Der findes over 2.000 tandlæger i Danmark, og chancen for at man har valgt den bedste eller billigste tandlæge til at lave en implantatbehandling er dermed forsvindende lille.

Prisen på implantater varierer enormt meget fra klinik til klinik. I Danmark kan prisen svinge fra 10.000 til over 30.000 kroner per implantat. Der er rigtig mange penge at spare ved at vælge den rigtige tandlæge – og man behøver ikke gå på kompromis på kvaliteten ligesom man ofte skal gøre, hvis man vælger at rejse til udlandet for at få lavet implantater.

På dentast.dk kan du indhente tilbud fra op til 3 tandlæger, som laver implantatbehandlinger. Tilbuddene er uforpligtende og skræddersyede til lige præcis dine behov.

Du behøver ikke længere bruge en masse tid på at undersøge markedet, finde relevante tandlæger og ringe til dem. Denne process er blevet forkortet fra at tage flere timer til at tage ganske få minutter, da du blot skal udfylde en formular, hvorefter du bliver ringet op af en supportmedarbejder, som sørger for at din henvendelse bliver sendt ud til alle tandlæger, som laver implantater, i nærheden af din adresse.

Herefter bliver du ringet op af 3 tandlæger, som har vist interesse for din behandling. De vil gerne have dig som patient, og de fleste tandlæger villig til at give rabat, når det drejer sig om at større behandlinger. Derfor vil du i mange tilfælde spare mange penge, når du indhenter 3 tilbud på implantater!

Husk desuden at du kan spare endnu flere penge ved at samle dine behandlinger. Hvis du overvejer en tandblegning, en tandregulering og et implantat kan du med fordel nævne dette overfor tandlægen, da det vil betyde at du repræsenterer en endnu større værdi for tandlægen, hvilket betyder at dine chancer for at få ekstra gode priser er endnu højere.

Langt de fleste tandlæger tilbyder hjælp til finansiering ved større behandling såsom tandimplantater, tandbro, tandkrone og tandregulering, da de færreste har 15.000 kroner, som de bare lige kan bruge.

I 2010 havde kontant på dr.dk fokus på tandlægepriser, som der kom en spændende artikel ud af. Her kan du se hvor meget forskellige behandlinger koster samt hvilke ting du skal være opmærksom på, når du får opgivet en pris fra din tandlæge.

Skriv et svar