Sælg din bolig med en ejendomsmægler og spar penge

Er du på vej ud i et boligsalg og ønsker du at afprøve kræfter med markedet selv? Så kan du potentielt være på vej ud i et meget langt og sejt træk du ikke havde set komme.

Mange er nemlig oppe og køre over såkaldt selv-salg og det er af gode grunde berettiget i visse områder af landet.

Men er man husejer bosat på Stevns f.eks. er udbuddet slet ikke stort nok til at alm. Internet annoncering via diverse boligportaler kan ikke gøre tricket.

Her kan du afværge unødvendig ventetid ved at gå direkte til ejendomsmægleren og spare tid + penge.

Sådan sparer du penge

Ejendomsmægleren er som udgangspunkt interesserede i at gøre begge parter glade og da mægler indgår i navnet, er det oplagt at der bliver arbejdet mod en gunstig forretning mod begge parter.

Ting som advokatbistand osv. Vil du alligevel ikke komme udenom – så den reelle besparelse er meget mindre end du som udgangspunkt tror. Du skal regne med, at advokatbistand i forbindelse med salg af fast ejendom kommer til at koste dig cirka 10.000 kroner fra en almindelig boligadvokat.

Ejendomsmægleren har stået dér hvor du står tusindvis af gange og kan derfor sikrer langt de fleste behov ved et salg.

Derfor får du ved forhandling og andet potentielt bedre forhold end hvis du havde stået på egne ben og skulle håndtere modbud og andet.

Sikker handel

Ejendomsmægleren sørger ligeledes for vejledning og rådgivning hele vejen igennem, således at din hverdag kan glide nogenlunde friktionsfrit ved et forestående boligsalg.

Hvis noget går galt, og du har en ejendomsmægler til at hjælpe dig på sagen, går ejendomsmæglerens objektive ansvar ind og redder dig som køber. Det objektive ansvar betyder, at ejendomsmægleren skal erstatte, uanset om fejlen der ledte til problemet faktisk kan tilskrives ejendomsmægleren eller ej.

Det er en meget væsentlig sikring af dig som bruger – noget, du altid kan falde tilbage på, hvis  noget skulle gå galt i handlen.

Dyre lærepenge

Det kan selvfølgeligt være fristende at spare nogle penge her og nu ved at sælge boligen selv. Bor du i en af de større byer som København eller Aarhus kan det også lade sig gøre på relativt kort tid.

Her er faren bare, at du kommer til at sætte en for høj eller for lav pris for din lejlighed – og så sælges den enten rigtigt hurtigt eller slet ikke. Det ene betyder, du har tabt penge på at sælge for billigt og det andet, at du ikke kan slippe af med din bolig.

Du kan starte med at få 3 tilbud på ejendomsmæglere her – så er du dét videre.

Skriv et svar