Så lang tid tager det at få succes som iværksætter

Her i den seneste tid har især 1 video og 2 indlæg om det at være iværksætter skabt opmærksomhed. De sætter nemlig lidt tal på, hvor lang tid det rent faktisk kræver at lave en succesfuld forretning.

Videoen er lavet af Martin Thorborg.

Denne handler om, at det kræver i hvert fald 70 timer hver uge at være iværksætter. Det kan der selvfølgeligt ikke sættes tal på, men Martin Thorborgs pointe er klar – vil du lave noget ekstraordinært skal du også regne med at smide ekstraordinært mange timer ind i det. Du kan arbejde både smart og hurtigt, men det kræver et ekstraordinært stort engagement at lave noget fra bunden af.

Du kan se videoen, der skabte en del debat inde på Amino.dk og på de sociale medier, herunder:

7 år – og nu går det stærkt

Det andet eksempel er Jesper Hvejsel, der har opbygget webshoppen Made4men.dk, der sælger barbermaskiner og andet mandeudstyr.

Jesper Hvejsel startede Made4men.dk for 7 år siden og det har været en lang rejse – og det er først i løbet af det sidste år, at det er begyndt at gå rigtigt stærkt for virksomheden. Det skete, da man bl.a. købte konkurrenten Helsebixen.dk.

Du kan læse indlægget her: http://jesperhvejsel.dk/made4men-en-ivaerksaetter-historie/

Jespers rejse har ikke været nem og 2 af årene med Made4men.dk beskriver han som ren og skær overlevelse – men de kom igennem og ud på den anden side, hvor det nu er begyndt at blive bare en lille smule sjovere.

Startet i kælder

Et andet flot indlæg er skrevet af Christoffer Steenbeck, der startede webshoppen e-voks på sit værelse og siden da solgte den i 2011.

Det var efter at have lavet en større investering, at have lånt en halv million i banken og virkeligt at have givet den en skalle.

Han startede som bare 16-17-årig. Det er alligevel værd at anerkende.

Det er et indlæg, du kan læse her: http://www.christoffersteenbeck.dk/e-voks-historien-bag-en-webshop-med-harprodukter

Har du andre indlæg, jeg burde kende til? Skriv dem meget gerne i en kommentar til indlægget herunder!

Skriv et svar