Hvordan sparer jeg penge når jeg shopper online?

Når du handler online, så er der lige så gode muligheder for at spare penge på dit køb, som hvis du for eksempel handlede i din lokale tøjbutik. I denne korte artikel vil vi give dig en række tips til, hvordan du nemt og hurtigt kan spare penge på dine køb når du handler online.

Anvend rabatkoder

En af de nemmeste måder at spare penge på, når du handler online, er ved at anvende rabatkoder. Måske har du allerede lagt mærke til, at der hos rigtig mange webshops for eksempel står ”anvend rabatkode, brug rabatkode, indløs rabatkupon” eller lignende. Ved at trykke her hos webshoppen kan du indtaste en kode, som ofte giver dig en rabat på mellem 10% og 40% – og det er vel og mærke på hele din kurv! Der er altså rigtig mange penge at spare, hvis du bruger lidt tid på at opsnuse rabatkoderne.

Men, hvordan finder man så lige de her rabatkoder? Jo, det er faktisk rigtig nemt. Alt hvad du skal bruge er Google, hvor du blot søger efter ”Rabatkode {webshoppens navn}”. Det har vi f.eks. prøvet at gøre med webhosting, fordi vi gerne ville finde en rabatkode til hosting udbyderen UnoEuro. Så vi søgte efter ”rabatkode unoeuro” og fandt lige præcis det vi ledte efter, nemlig en rabatkode på 25% til UnoEuro. Du finder denne rabatkode her: rabatkode unoeuro. Hvad vi lige har beskrevet kan du gøre med hvad som helst, prøv eksempelvis bare at søge på ”rabatkode asos”.

Find deals

En anden måde at spare penge på, når man handler online er ved at bruge deals. Der er mange der tror at deals kun gælder til offline butikker, men det er ikke helt rigtigt. På deal.dk kan du f.eks. finde deals der gælder for hele Danmark og dette er typisk deals til forskellige danske webshops. Prøv at tjekke nogle forskellige deal-sites ud, og du vil med garanti finde en lang række gode deals på produkter online.

Brug hot-offer sites.

Du ved formentlig allerede, at man på de fleste webshops kan sortere på hvilke varer der er på tilbud. Men vidste du, at der findes sites, hvor brugerne kan alamere andre brugere om, hvor produkterne findes til den mest nedsatte pris? Et sådan site kaldes typisk et ”hot-offer” site, og ved at besøge dem kan du med sikkerhed finde produkter der er sat mere ned end du nogensinde ville se i en almindelig butik. Prøv f.eks. at besøge tyske http://www.mydealz.de/deals, hvor mange hundredetusinde brugere stemmer de bedste offers på nettet op hver dag. Dem der er mest ”hot” er typisk dem, hvor du sparer mest!

 

Skriv et svar