Disse udgifter kan du dele med andre virksomheder

Der er mange udgifter forbundet med at drive en virksomhed – især hvis det er en lille virksomhed, hvor du sidder for dig selv.

For alle virksomheder i dag er der en række udgifter der går igen. Det kan fx være internettet og rengøring.

Ved at sidde sammen flere virksomheder er det muligt at spare mange penge på de faste udgifter. Især hvis lignende virksomheder sætter sig sammen og begynder at udnytte de synergieffekter, der her er.

Internet, rengøring og printer

printer

Af udgifter så godt som alle virksomheder deler kan blandt andet nævnes internettet, rengøring og udgifter til printeren. Det koster hurtigt samlet et par tusinde kroner om måneden i printerpatroner, rengøringspersonale og en internetforbindelse, der trækker lidt fra.

Også selvom du gør hvad du kan for at spare penge på de forskellige elementer ved fx at finde billigt bredbånd (kilde) og købe billige printerpatroner (kilde + kilde).

Selv hvis du ikke ønsker at sidde i et åbent kontorfællesskab bør du finde et sted hvor der er andre virksomheder, så disse udgifter splittes.

Del lageret op

En god mulighed kan også være at dele udgifterne til at drive et lager, hvis I sidder to webshops sammen. Lagerdrift er dyrt i plads, udstyr og eventuelt personale der skal plukke og pakke de ordrer, der er bestilt.

Det er muligt at spare penge ved at gå sammen to eller flere webshops og dele om disse driftsomkostninger. Det er ikke så egnet hvis det er konkurrenter, men sælger i fx cykelhjelme og elektronikudstyr kan der være penge at spare – se en historie om samme i Metroxpress her.

Ugentlig bogholder

Accounting.

En tredje eksempel kan være den bogholder, der sidder hos virksomheden og klarer bilagene. Måske har I ikke noget  til at have en bogholder siddende hele dagen, men har I nok til en del af dagen kan der være penge at spare ved at dele udgiften til bogholderen to eller tre virksomheder imellem. Så er der nok til bogholderen hele dagen, I får en rabatpris og deler prisen for kørsel til virksomheden. Find en billig bogholder her (kilde).

Det er blot få eksempler i forhold til hvad der er muligt – du kan selv finde på flere!

Skriv et svar