3 steder du kan, men ikke bør spare penge i din virksomhed

Du kan spare penge ved ikke at købe en rejseforsikring, når du er ude at rejse – men den potentielle skade ved at sidde fast i Thailand med denguefeber uden forsikring er værre end at betale de 5-600 kroner, forsikringen koster.

Derfor vælger de fleste af os også at tegne en forsikring.

I virksomheden er det sværere. Her skal du konstant balancere udgifter vs indtægter og finde ud af hvilke, der er strengt nødvendige og hvilke, du ikke har behov for

Der er bare nogle ting, du ikke bør spare for mange penge på. Vi kommer her med 3 eksempler, hvor du godt kan køre dine faste omkostninger ned, men hvor det sker med en stor risiko for at din forretning ikke drives vel.

Telefonen

en kunde ringer på klokken

Dine kunder skal kunne ringe til dig. Det kan godt være du sover, er i biografen eller af anden årsag ikke er i stand til at tage opkaldet, men så kan du i det mindste ringe tilbage. Det må ikke ske at telefonen er nede og du ikke kan svare.

Det øger du risikoen for ved at vælge et for billigt abonnement hos en udbyder du ikke kender, med en telefon, hvor du ej heller har hørt om brandet.

Sidder du på TDC, Telia / Telenor eller 3 – eller et af deres mange datterselskaber – bør du som udgangspunkt være sikker.

Men se om du kan teste din forbindelse før du binder dig til de mange måneder, det er muligt at binde erhverv. 24 måneder ad gangen er ikke unormalt og der er i dag ingen øvre grænse for bindingerne.

Hosting

låst internet

Din hjemmeside skal være oppe – også når du sover og er i biografen. Kun på den måde kan hjemmesiden lave penge til dig hele dagen.

Du kan få hosting til 10 kroner om måneden hos bl.a. UnoEuro, Meebox, AxeHosting, BlackHost og en række andre danske udbydere (som du kan se i sidebaren kan vi kun fraråde Unitbyte, der også er lukket ned).

Overvej om ikke din virksomhed er værd at spendere 100 kroner på om måneden for noget så vigtigt som websitet – du deler plads med færre virksomheder på hotellet, får hurtigere hastigheder og prioriteret support.

Læs mere og find gode, men billige webhoteller på Hostingguiden.dk.

Internet

et datacenter og hosting

Sidst, men ikke mindst:

Kan du forestille dig at miste adgangen til internettet, fordi du har købt en for lille datapakke – eller konsekvent at måtte vente på at indlæse sider, når du er online?

Dit internet er mere værd end 100 kroner om måneden. Betal hellere lidt for meget her og bliv mere produktiv i din hverdag.

Vi håber, du kan bruge vores tips til noget!

Skriv et svar